Torre del Infantado - Potes SpanjeTorre del Infantado

Torre del Infantado, een van de oude vestingtorens, middenin in het oude centrum van Potes. Als je in geschiedenis en religie geïnteresseerd bent een absolute aanrader. De Torre is vanbinnen gemoderniseerd, er worden exposities gehouden en verhaald over de (geloofs) geschiedenis. Het verhaal over San Beato en de prachtige manuscripten zijn de moeite waard en bovenop de toren heb je een heerlijk zicht over Potes en de omringende bergen.

Digitale Gids

Bij je reservering van de finca ontvang je automatisch toegang tot de digitale gids van de finca. Daarin vind je niet alleen alle info over je accommodatie maar ook over bezienswaardigheden en activiteiten in het dorp en de regio. Zo kun je op tijd je reis voorbereiden, activiteiten plannen en eventueel gidsen reserveren of topo’s bestuderen. In deze app staan ook tips over de inhoud van je rugzak, welke schoenen geschikt zijn en bijv. exercises ter voorbereiding van je trip.  

Ben je geen gast van de finca en heb je dus geen toegang tot de digitale gids? Veel van de outdoor activiteiten kun je ook boeken via onze tourdesk.

Verblijf in La Finca Roja

Wil je als basis op de finca verblijven? La Finca Roja bestaat uit drie accommodaties. Kijk hier voor meer info.