Spaans leren in Spanje:

Vrijdag 4 april – zondag 13 april 2025

Min 6 – max 14 personen

Tijdens deze 10-daagse taalreis ‘ Spaans leren in Spanje’ verblijven we in de finca en besteden we 4 uur per dag aan Spaanse conversatie-les.
Verder kunnen we doen wat we willen: allerlei outdoor activiteiten zoals wandelingen, klettersteigen (via ferrata), klimmen, canyoning, parapenten, paardrijden, kanoën of een massage nemen en lekker relaxen bij de finca of je Spaans oefenen in het dorp.

Spaans leren is leuk! Ik ben Nederlands, 53 jaar, afgestudeerd in Spaanse taal en cultuur, heb Latijns-Amerika-studies afgerond (Universiteit Utrecht). In Spanje, Mexico, Guatemala gewerkt of gestudeerd en gewoond en ik houd zowel van de Spaanse taal en cultuur als van de Latijns-Amerikaanse.
In dit deel van Noord-Spanje kun je nog de authentieke Spaanse cultuur ervaren en goed de taal oefenen, want er wordt weinig Engels gesproken. Je wandelt vanaf de finca in 10 minuten naar het centrum van het mooie middeleeuwse gezellige Potes, waar je volop kunt genieten van terrasjes, leuke restaurants en winkeltjes. En Potes is het entree-dorp naar de Picos de Europa, een magisch berggebied.

Iedereen tussen de 18 -100 jaar is welkom! En elk niveau Spaans is welkom. Je hebt wel meer aan de conversatielessen als je al wat voorkennis hebt, alles is meegenomen (ook Duolingo bijv.: Doen!)

Tip: neem voor vertrek eerst wat lessen bij mij thuis of online.

Benieuwd naar je accommodatie? Hier krijg je een idee van de appartementen en het terrein van de finca.

spaans leren taalreis spanje picos de europa
Taalreis Spanje

Prijzen (incl. BTW):

€600 per persoon, 1-persoonsbed in gedeelde kamer
€1100 per 2 personen, 2 persoonsbed in gedeelde kamer
€800 per persoon in 2 persoonsbed voor jezelf in gedeelde kamer
€900 per persoon in 2 persoonsbed voor jezelf in privé kamer
€1300 per 2 personen, 2 persoonsbed in privé kamer

+ je eigen kosten voor bijv. eten/drinken, reis, betaalde activiteiten bijv. paardrijden, klimmen, parapenten etc. (afhankelijk van je eigen keuzes tussen €300 en €600 p.p.)

Weersverwachting: lente.

Reis: je kunt op Bilbao of Oviedo vliegen, met de trein of bus komen of met de auto. Dat stemmen we van tevoren met elkaar af zodat we eventueel samen kunnen reizen of elkaar ergens treffen voor het laatste stukje naar de finca. Een retourticket Bilbao kost rond de €200 o.b.v. 10 kg handbagage. Prijzen fluctueren dus wacht niet te lang met boeken. Als het nodig is huren we samen een auto vanaf het vliegveld en delen de kosten.

Bilbao:

Vaak boeken we met degenen die willen nog een nachtje Bilbao aan deze vakantie vast (aan het begin of einde), om ook nog even het Guggenheim museum mee te pikken en van de pintxos te genieten in het oude centrum van deze heerlijke stad. En ook omdat dat soms handig uitkomt met vluchttijden.
Aanmelden voor: 1 januari 2025 (o.b.v. wie ’t eerst komt ’t eerst maalt).

Op 26 jan. kennismakingsbijeenkomst in Zeist om elkaar vast te ontmoeten en de reis te plannen.

Interesse? Stuur even een mailtje naar info@lafincaroja.nl met je naam en mobiele nummer. Of bel me als je vragen hebt (06-52642159).