Buiten op de finca

Buiten op de finca vind je een BBQ plaats voor een gezellige zomeravond, verschillende zitjes in de tuin, een terras of balkon om heerlijk buiten te zitten en het zwembadje om in te spelen of om lekker even in af te koelen. Tijdens je verblijf kun je genieten van het vakantiehuis met de tuin, de wijngaard en de fruitbomen waar je het rijpe fruit van mag plukken, behalve de druiven, die bewaren we voor de wijn;). Relax in de hangmat of op de ligbedden en laat de kinderen ondertussen lol maken op de trampoline bij het speelveld achter de wijngaard. Je kunt volop genieten van de rust en ruimte en de vogeltjes. De finca ligt vrij, zonder buren, tegen de berg aan.

Vanuit het vakantiehuis kun je wandelingen starten, bijv. naar de watervallen of de klim omhoog naar het kruis van La Viorna (routes starten achter de finca) en als je hoger de bergen in wilt pak je de gondel ‘Fuente De’ (ongeveer 20 min met de auto). Daar kun je bijna alle bergsporten beoefenen die je kunt bedenken.
Maar je loopt ook in 10 minuten naar het centrum van het dorp met alle terrasjes, winkeltjes en restaurants. Dat is het unieke van deze plek.

Parkeren kan op het terrein zelf, direct na de oprit aan de linker kant. Er is plaats voor 3 auto’s.