Trampoline en Zwembad

Trampoline

Achter de eerste wijngaard, bij de achteringang, vind een lekkere speel, sport en chill-plek.
Er is een kunstgrasveldje met een zitje, een houten cub spel, een volleybalnet en natuurlijk de trampoline.
Liggen er takjes of steentjes op de trampo? Veeg die dan voor je gaat springen onder de trampo, anders gaat hij kapot. Er ligt als het goed is een stoffer en blik in de hoek. Als je de beschermrand even optilt kun je het zo tussen de veren door vegen, lekker makkelijk en zo houden we het gras schoon en zacht voor je voeten. Op de trampoline mag maar één persoon tegelijk (om ongelukken te voorkomen) en alleen als je onder de 100kg weegt. Vergeet je niet je schoenen uit te doen? Sokken kun je aanhouden.

trampoline en zwembad

Zwembadje

Vooraan de finca vind je het zwembadje. Het is maar klein en toch enorm genieten.
Voor een frisse plons nadat je thuis komt van een bergwandeling maar ook heerlijk om in de buurt te relaxen op je ligbed of bij het zitje onder olijfboom.

Inmiddels is dit ronde zwembadje vervangen door een rechthoekige nieuwe met sterkere filterinstallatie en op zout (ipv chloor), het is genieten!

zwembad La Finca Roja Potes
zwembad La Finca Roja Potes

Waarschijnlijk overbodig om te zeggen maar toch. Het zwembadje is 1.50m diep dus houd kleine kinderen in de gaten, en niet duiken.

Het filter van het zwembad doet ‘s morgens vroeg en ‘s avonds een uur lang automatisch zijn werk en tijdens het zwembad-seizoen komt er 3x per week iemand langs om de PH waarde in de gaten te houden en het chloor enzo te regelen. Daarnaast vragen we jullie om zelf elke avond (mei-sept) eerste de insekten en blaadjes eruit te scheppen met het net en vervolgens de robot in het zwembad te zetten en na een half uurtje eruit te halen en het filter te legen. Zo houd je een lekker schoon zwembad!

Pas op!: ieder morgen om 7:45 uur komen de sprinklers automatisch omhoog om het gras te sproeien. Dus berg ’s avonds kussens, handdoeken etc op in het zwembadhok.

For privacy reasons Facebook needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer