route naar de finca potes

Vakantiehuis in Noord-Spanje

La Finca Roja is een vakantiehuis aan de rand van Potes, het entree-dorp van de Picos de Europa. De finca is een heerlijke plek om te onthaasten en bij te komen van je activiteiten in de bergen eromheen. Koel lekker af in het zwembadje, rust uit op de ligbedden en laat de kinderen lekker springen op de trampoline. Geniet van de biologische wijn van de eigen wijngaard, op het balkon, het terras of de BBQ plaats.

Even geen zin om te koken? Je loopt in 10 minuten naar het centrum van het dorp met leuke restaurantjes, barretjes en terrassen. In de winter is het in het vakantiehuis ook heerlijk toeven bij de Pelletkachel. De kabelbaan ‘Fuente De’ is gewoon open dus je bent zo op 2000m hoogte voor een lekkere sneeuwschoen-wandeling. En als je het buitenleven van de finca even te stil vindt is het dorp dichtbij.

Het magische berggebied Picos de Europa biedt tal van mogelijkheden voor outdoor activiteiten: bergwandelen, huttentochten; klimmen, kanoën, canyoning, via ferrata (klettersteigen), raften, paardrijden etc.

De finca bestaat uit drie accommodaties. Je kunt één appartement of chalet huren of de hele finca met familie of vrienden.

Lees verder over de finca: wat je binnen en buiten kunt verwachten.

Digitale Gids

Bij je reservering van de finca ontvang je automatisch toegang tot de digitale gids van de finca. Daarin vind je niet alleen alle info over je accommodatie maar ook over bezienswaardigheden en activiteiten in het dorp en de regio. Zo kun je op tijd je reis voorbereiden, activiteiten plannen en eventueel gidsen reserveren of topo’s bestuderen. In deze app staan ook tips over de inhoud van je rugzak, welke schoenen geschikt zijn en bijv. exercises ter voorbereiding van je trip.  

Ben je geen gast van de finca en heb je dus geen toegang tot de digitale gids? Veel van de outdoor activiteiten kun je ook boeken via onze tourdesk.