Paardrijden in Spanje is voor velen een droom en zeker in dit mooie deel van Noord-West Spanje.

Op 10 min met de auto vanaf de finca bevindt zich een manege.

Hier kun je buitenritten maken door het prachtige landschap van Liebana met uitzicht op de Picos de Europa.
Je kunt een rit boeken voor jong en oud en voor elk niveau. De paarden worden goed verzorgd en er is professionele begeleiding. Eduardo en Ricardo spreken zelfs Engels.

Bovendien worden buiten het hoogseizoen meerdaagse tochten georganiseerd waardoor je in prachtige gebieden komt, met BBQ avonden en overnachtingen op bijzonder plekken. Zoveel meer dan alleen paardrijden in Spanje, het is een totale belevenis!

Over al deze activiteiten vind je info in de digitale gids van de finca waartoe je automatisch toegang krijgt bij je reservering in La Finca Roja. Die gids kun je op het beginscherm van je telefoon zetten zodat je alle info over je appartement bij de hand hebt en informatie over het dorp met alle bezienswaardigheden en leuke restaurantjes. Maar ook een dagje wellness, allerlei wandelroutes en andere outdoor activiteiten zoals kanoën, canyoning, parapenten, mountainbiken etc. Gidsen regelen, alles kan via deze gids. En natuurlijke deze activiteit: Paardrijden in Spanje.

Ben je een ervaren ruiter en heb je ervaring als begeleider van buitenritten? Spreek je ook nog een beetje Spaans? Er wordt voor deze zomermaanden 2023 nog een extra begeleider gezocht! Laat maar weten: info@lafincaroja.nl of tel. 06-52642159

paardrijden in spanje
paardrijden in spanje