4WD tours

Als je met de 4WD tours de bergen in trekt kom je natuurlijk verder dan met een gewone auto en het is ook wat avontuurlijker. En de gids kan je van alles vertellen over wat je om je heen ziet. Je kunt kiezen voor pure 4×4 tours of een combi maken met een wandeling. De Ruta del Cares is heel populair om te combineren met de 4×4 tour omdat je dan gelijk je vervoer aan het eind van de kloof geregeld hebt.

Digitale Gids

Bij je reservering van de finca ontvang je automatisch toegang tot de digitale gids van de finca. Daarin vind je niet alleen alle info over je accommodatie maar ook over bezienswaardigheden en activiteiten in het dorp en de regio. Zo kun je op tijd je reis voorbereiden, activiteiten plannen en eventueel gidsen reserveren of topo’s bestuderen. In deze app staan ook tips over de inhoud van je rugzak, welke schoenen geschikt zijn en bijv. exercises ter voorbereiding van je trip.  

Ben je geen gast van de finca en heb je dus geen toegang tot de digitale gids? Veel van de outdoor activiteiten kun je ook boeken via onze tourdesk.

Verblijf in La Finca Roja

Wil je als basis op de finca verblijven? La Finca Roja bestaat uit drie accommodaties. Kijk hier voor meer info.

4WD tours picos