Wellness aan de voet van de Picos de Europa.

Na alle outdoor activiteiten is een dagje wellness natuurlijk heerlijk.  Boek een massage op 12 minuten loopafstand.  Of bezoek de spa, op 20 minuten rijden vanaf de finca.

Het Wellness centrum in La Hermida

Bij het beroemde Balneario de la Hermida kun je op allerlei manieren van het thermale water genieten. Bovendien zijn er vele andere behandelingen te boeken zoals facials, pedicure, manicure, ontharen en massages.

Digitale Gids

Maar ook in Potes zelf en zelfs aan huis kun je van massages genieten: een hele stevige sportmassage of juist een ontspanningsmassage. En ook voor een manicure, pedicure of gezichtsbehandeling kun je in het dorp terecht. Je wandelt er relaxt heen.

Bij je reservering van de finca ontvang je toegang tot de digitale gids van de finca. Daarin vind je niet alleen alle info over je accommodatie maar ook over bezienswaardigheden en activiteiten in het dorp en de regio. Zo kun je op tijd je reis voorbereiden, activiteiten plannen en eventueel gidsen reserveren of topo’s bestuderen. In deze app staan ook tips over de inhoud van je rugzak, welke schoenen geschikt zijn en bijv. exercises ter voorbereiding van je trip.  Maar ook je massage kun je zo regelen!

Verblijf in La Finca Roja

Wil je als basis op de finca verblijven? La Finca Roja bestaat uit drie accommodaties. Kijk hier voor meer info.

  • wellness - Picos de Europa